Подкаст 45: Які з передвиборчих обіцянок Янукович виконав за 3 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 45: Які з передвиборчих обіцянок Янукович виконав за 3 роки

4034
Чи справдилися передвиборчі обіцянки Януковича за 3 роки, як потрібно змінити світову фінансову систему, а також нова інформація від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб – про все це ви почуєте у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
Крім того, в новинному блоці ведучі обговорили можливий кредит Україні від ЄС у 610 млн євро, несподіване бажання Віктора Пінчука стати благодійником, а також секвестр бюджету США і його наслідки.
Також в цьому випуску ви почуєте обговорення заяви прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва про те, що світові потрібна нова фінансова система. Для обговорення цієї теми до ведучих приєднався один із читачів FINANCE.UA, бізнес-аналітик Євген Бітюков.
За велику тему у цьому випуску ведучі взяли передвиборчі обіцянки Віктора Януковича, і результати їх виконання. Як виявилося, щось було зроблено, але в набагато більш пізні терміни, щось було зроблено за іншими схемами. А ось, наприклад, таку обіцянку як інвестиційна привабливість України Президент, напевно, виконає ще не скоро.
У “Рахівничці” ведучі обговорили можливе нововведення – штрафи за невчасну видачу зарплат співробітникам небюджетних сфер, і те, скільки років потрібно українцям відкладати на квартиру. Також ви почуєте коментарі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо ситуації в банку “Таврика”, і про роботу Фонду в цілому.
Хронометраж випуску:
01:10 – Новини
22:25 – Велика тема: “3 роки президентства Януковича. Чи виконав президент те, що обіцяв”
36:35 – “Рахівничка”
P.S. Ви можете також взяти участь в записі подкасту, якщо бажаєте прокоментувати теми минулих випусків, або анонсовані теми нових. Запис можливий за допомогою розмови в скайпі по вівторках вранці. Для цього вам потрібно залишити свій коментар з текстом “Я хочу взяти участь в подкасті” й ведуча Марічка зв’яжеться з вами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас