Sony готує нову консоль до виходу на ринок (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony готує нову консоль до виходу на ринок (ФОТО)

1270
Sony покаже свою нову ігрову консоль 20 лютого на презентації під назвою “Побачити майбутнє”. Японці випускають оновлення пунктуально, кожні 6 років: в 1994, 2000 і 2006 рр. Цього разу успіх може не повторитися: головні ринки відеоігор – американський і європейський – в занепаді.
Нова консоль буде конкурувати не тільки з традиційними ПК, смартфони і планшети також все частіше замінюють приставки.
Технічні характеристики і рекомендовані ціни поки не повідомляються. Sony, яка в січні була змушена розпродавати нерухомість, сподівається, що нова приставка виявиться прибутковішою від PS3.
Продажі попередньої моделі склали близько 70 млн штук, але в перші роки вона приносила лише збитки. Незважаючи на відносно високу ціну ($500-600 в момент початку продажів), компанії доводилося додатково субсидувати покупку. Технологічно приставка на голову перевершувала конкурентів того часу.
Останні п’ять років Sony переслідують неприємності. Колись популярні приставки, фотоапарати і телевізори все рідше знаходять свого покупця. Це і змусило компанію розпродавати активи. Серед них також 27-поверхова будівля Sony City в Токіо. Це друга за значимістю для компанії будівля в Японії після головного офісу.
Сама компанія з оптимізмом дивиться в майбутнє і пророкує прибуток $223 млн. до кінця фінансового року 31 березня, у той час як у минулому році компанія пішла в рекордний збиток – понад $5 млрд.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас