Міноборони хоче розпродати земель на 6 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони хоче розпродати земель на 6 млрд грн

Казна та Політика
408
Міністерство оборони України розраховує протягом 2-3 років одержати від цього близько 6 млрд грн додаткових коштів, заявив тимчасово виконуючий обов’язки міністра Олександр Олійник.
Як повідомляє прес-служба Міноборони, під час відеоконференції з 4 гарнізонами 31 січня Олійник розповів, що в 2013 році оборонне відомство планує завершити роботу з врегулювання на законодавчому рівні механізму реалізації нерухомого військового майна разом із земельними ділянками, на яких воно розташоване.
“Це дозволить протягом 2-3 років одержати додаткові надходження до державного бюджету України в сумі до 6 млрд грн. Ці кошти можуть бути спрямовані на фінансування програм реформування і розвитку Збройних сил України, будівництво і придбання житла, вирішення інших соціальних проблем”, – зазначив він.
Олійник також сказав про те, що в цілому продовжується робота зі звільнення ЗС від невластивих їм функцій, зайвої інфраструктури, надлишкового військового майна. “Це ще одне джерело додаткових фінансових надходжень для забезпечення реформування та розвитку Збройних сил”, – підсумував т.в.о. міністра.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас