МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО)

Нерухомість
5764
Новим адептам МММ обіцяють квартири в приміських таунхаусах по 25 тисяч доларів.
Оголошення про старт продажів дивовижно дешевої нерухомості кілька днів тому з’явилося на сайті Сергія Мавроді.
МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО)
МММ вже продає квартири під Києвом за 25 тисяч доларів/Сьогодні
Дітище Сергія Мавроді МММ, схоже, з кожним днем почуває себе в Києві все вільніше. Якщо ще рік тому фінансова піраміда дивувала нас білбордами, іменними дитячими майданчиками та “клубами” біля кожної станції метро, то зараз учасники піраміди побудували за 10 км від Кільцевої свій таунхаус! Квартири площею 130 кв. м продають тут за дивною схемою за $25 тис.! Експерти нажахані.
МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО)
Таунхауси знаходяться за 12 км від Окружної/Сьогодні
Оголошення про старт продажів нерухомості під Києвом з’явилося на сайті Сергія Мавроді кілька днів тому: “МММ-містечко під Києвом! Спеціальна знижка 15-20% на житло для учасників МММ-2012. Ми пропонуємо вам хорошу можливість жити поруч з великим містом (всього 12 км від Окружної) плюс тиша в подарунок! Жодних позамежних міських децибел. Свій дворик для відпочинку та барбекю, машина в гаражі або під будинком, красива природа, ліс, річка, озера – те, що потрібно вам, і чого так не вистачає у великому місті”.
Два таунхауси на 10 квартир знаходяться на території, що охороняється, в Білогородці на вул. Леніна, 160-162. У кожній квартирі 2 поверхи – на першому знаходиться гараж для авто, 32-метрова кухня з їдальнею і виходом на терасу, санвузол, на другому – санвузол і три спальні по 13, 14 і 20 кв. м.
“Площа однієї квартири – 130 кв. м., 1 кв. м коштує $700, тобто квартира без обробки обійдеться вам в $91 тис. Але якщо ви учасник МММ, отримайте знижку на купівлю нерухомості – 15%. Тобто квартира буде коштувати $77 350”, – розповідає інвестор Олег, який показав журналістам “Сегодня” квартири МММ. Для тих, хто тільки збирається стати членом фінансової піраміди, купити квартиру в таунхаусі пропонують всього за… $25 тис.!
МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО)
Експерти кажуть, що собівартість квартири 78 тис. доларів/Сьогодні
“Знижка 15% діє у випадку, якщо ви платите за весь будинок відразу, а якщо, скажімо, грошей у вас зараз немає, то можете покласти $25 тис. в систему на 3 місяці, забронювавши при цьому квартиру, за квартал вам накапають відсотки – і ви зможете придбати вже за них квартиру за $72 800, тобто на 20% дешевше”, – говорить Олег. За його словами, будували таунхаус три партнери, серед яких Олег – вкладник піраміди, тому для своїх робить такі знижки. “У будівництво цих будинків я вкладав свої гроші, а не кошти, зароблені в МММ, тому можете спати спокійно. Якщо навіть ображені вкладники піраміди прийдуть мітингувати у вас під вікнами, мовляв, будинки побудували на їхні гроші, це не так”, – говорить Олег.
МММ заманює нових вкладників дешевими квартирами (ФОТО)
Мавроді рекламує МММ-містечко під Києвом/Сьогодні
Голова Національної ради ріелторської палати України Віктор Несин шокований тим, що МММ вже почало будувати житло під Києвом. “Почекайте, скоро вони і машини почнуть продавати, тому що у нас в країні їх не женуть. Собівартість будівництва такої нерухомості – $600 за квадрат. За рахунок чого вони здешевлюють нерухомість, обіцяючи знижки учасникам? Люди повинні розуміти, що якщо собівартість квартири – $78 тис., то ніякий Мавроді не зможе її здешевити. Не варто грати в лотерею з такими великими грошима. Краще взяти житло в іпотеку або зібрати гроші на його купівлю”, – сказав він.
Вкладник: “МММ скоро впаде”. Анонімно вкладники МММ розповіли нам про свої побоювання, що скоро фінансова піраміда Сергія Мавроді впаде. “Виплати вже дуже складно отримати, доводиться місяцями просити, щоб тобі скинули гроші. Крім того, ви, напевно, помітили, що так звані “клуби” МММ (кіоски біля метро по всьому Києву, в яких розповідали про МММ) закрилися. Їх перестали фінансувати додатково. Адже раніше ти відкривав такий клуб, і тобі щомісяця за це платили керівники з Росії, ти міг навіть сфотографувати свою квартиру замість офісу, вислати їм фото, і тобі капали гроші. Зараз навіть сайт МММ в Україні продають за 4 тис. грн., а ідея з партією МММ на парламентських виборах загнулася – ми просто не зібрали грошей”, – розповів один з учасників, Андрій.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас