Арбузова хочуть нагородити орденом - за макроекономічну ситуацію в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арбузова хочуть нагородити орденом - за макроекономічну ситуацію в країні

2792
Першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова слід приставити до ордена за його роботу на посаді голови Національного банку України. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в ефірі «Ера FM».
«Арбузов прийде на ура і доповість: будь ласка, ви вже за три роки набили на язиках мадянки, що долар буде 12 гривень. Мертво стоїть гривня: 8, мало не 7,98. А кричали, що впаде. Кричали, що буде інфляція. А у нас не інфляція, а дефляція вперше за десять років, ціни знизилися на 0,2%. Говорили, що зарплати не будуть виплачені, що буде емісія. А немає емісії, зарплата виплачена до Нового року. Верховна Рада повинна йому орден дати за макроекономічну ситуацію в країні. Йому боятися нічого», – сказав Чечетов.
Політик зазначив, що в Україні спостерігається позитивна економічна динаміка, в той час як в Європі – негативна.
«У нас хоч трохи зростав ВВП (в 2012 році. – Прим. Ред.). Ми на наступний рік заклали невелике, але зростання зарплат. А Європа схвалила бюджети, де різко скорочуються зарплати і пенсії, кількість робочих місць. Тобто ми заклали тенденцію зростання, а у них пішло під укіс, пішло зменшення. Ми не говоримо, що досягли європейських висот, але у нас тенденція зростання. І ми не беремо кредити МВФ», – підсумував Чечетов.
За матеріалами:
Банки.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас