Відомство Каськіва передумало наймати американців для виправлення іміджу LNG-терміналу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відомство Каськіва передумало наймати американців для виправлення іміджу LNG-терміналу

281
Держагентство з інвестицій та управління національними проектами вирішило не наймати компанію APCO Worldwide Inc. (США) для консультацій і допомоги з поліпшення іміджу і надання потенційним інвесторам відомостей про реалізацію проекту будівництва LNG-терміналу в Україні.
Як наголошується в повідомленні відомства, причиною відмови від послуг APCO Worldwide стала відсутність подальшої потреби у таких.
Нагадаємо, що Держінвестпроект повідомив про плани щодо залучення APCO Worldwide за $330 тис. після скандалу навколо підписання договору про співпрацю в рамках будівництва LNG-терміналу.
Так, голова відомства Владислав Каськів 26 листопада 2012 р. підписав угоду про співпрацю з іспанською Gas Natural Fenosa в рамках спорудження LNG-терміналу в Одеській області. З іспанського боку документ підписав Хорді Сарда Бонвехі, який раніше також фігурував як представник компанії Enegas (Іспанія), нібито зацікавленої в інвестиціях в український LNG-термінал.
Раніше повідомлялося, що в скандальному підписанні договору про будівництво LNG-терміналу з іспанською компанією, від імені останньої виступав фіктивний представник – лижний інструктор.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас