Янукович хоче створити Велику українську енциклопедію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович хоче створити Велику українську енциклопедію

1741
Президент України Віктор Янукович підписав указ, яким підтримав пропозицію Національної академії наук України щодо підготовки і видання протягом 2013 – 2020 років Великої української енциклопедії (ВУЕ). Вона буде створена «з метою збереження, систематизації та поширення наукових знань про розвиток людської цивілізації і внесок України в світову історію і культуру». Про це йдеться в указі, опублікованому на сайті президента України.
Уряду України доручено розробити за участю Національної академії наук України та затвердити у двомісячний термін план заходів з підготовки та видання ВУЕ, а також вирішити питання фінансового та матеріально-технічного забезпечення заходів з підготовки та видання ВУЕ.
Органам виконавчої влади президент наказав сприяти створенню ВУЕ, а також запропонував органам місцевого самоврядування, національним галузевим академіям наук, вищим навчальним закладам сприяти створенню енциклопедії.
Державному комітету телебачення та радіомовлення України доручено забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації перебігу підготовки і видання ВУЕ.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас