У 2013 році буде призупинено призов на строкову військову службу - Міністр оборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2013 році буде призупинено призов на строкову військову службу - Міністр оборони

7620
Міністр оборони України Павло Лебедєв обіцяє, що в 2013 році буде припинений призов на строкову військову службу з одночасним переходом до комплектування армії винятково за контрактом.
Як повідомили в прес-службі Міноборони, вітаючи військовослужбовців і працівників ЗС України, ветеранів Збройних Сил та членів їх сімей з новорічними та різдвяними святами, П.Лебедєв сказав: «Вже в новому році нас чекають нові, масштабні завдання. Президентом України визначено шляхи подальшого реформування і розвитку Збройних Сил. В українській армії відбудуться докорінні зміни. Буде переглянута структура і система управління Збройними Силами та поліпшена система підготовки фахівців, припинений призов на строкову військову службу з одночасним переходом до комплектування армії винятково за контрактом, як це зроблено сьогодні в провідних країнах світу».
За словами міністра, військова реформа не обмежиться зміною структури Збройних Сил, їх чисельності та принципу комплектування, а “максимальну увагу буде зосереджено на виконанні завдань, які ставить керівництво держави щодо оснащення Збройних Сил України новими і модернізованими зразками озброєння і військової техніки, інтенсифікації бойової підготовки і підвищення вишколу особового складу, забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та їх сімей, участі в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас