Українські митники вилучили велику партію контрабандних парфумів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські митники вилучили велику партію контрабандних парфумів

680
Українські митники вилучили п’ять тисяч флаконів контрабандних парфумів провідних світових брендів.
Зокрема, при проведенні митного огляду товарів, що надійшли з Туреччини на адресу одного з українських приватних підприємств, митники виявили парфумерні вироби, які, як пізніше було встановлено, ввезені з порушеннями прав інтелектуальної власності.
За словами митників, напередодні свят в Україну намагалися ввезти майже 5 тисяч флаконів туалетної води сумнівного походження під виглядом відомих торгових марок Chanel, Versace, Giorgio Armani, Lacoste, Lanvin.
Митниця ухвалила рішення про призупинення митного оформлення цих товарів і направила повідомлення представнику правовласників зазначених торговельних марок, який підтвердив, що духи ввезені в Україну з порушенням прав інтелектуальної власності, тобто є контрафактними.
Котрафакт був знищений на спеціалізованому підприємстві. “Так що завдяки митникам сумнівні аромати не потрапили на прилавки магазинів Миколаївській області і не зіпсували святкового настрою”, – заявили в Митниці.
Це не перший випадок ввезення контрафактних парфумів. Зокрема, в червні в порту Іллічівська Одеської області митники вилучили 67 500 одиниць контрабандної туалетної води і близько 2 тисяч кулькових дезодорантів провідних світових парфумерних брендів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас