Який автомобіль українці купували найчастіше в 2012 році: портрет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який автомобіль українці купували найчастіше в 2012 році: портрет

Нерухомість
8358
AUTO.ria.ua проаналізував статистику проданих через сайт автомобілів і визначив конфігурацію автомобіля, якому українські покупці віддавали перевагу в 2012 році. Таким чином авто, яке найкраще продається, виглядає саме так – білий седан 2008 року з механічною коробкою передач і бензиновим двигуном об’ємом 1.6 літра.
Так, під час дослідження було з’ясовано, що майже половина (43%) всіх проданих автомобілів, за даними сайту AUTO.ria.ua, були чотири-дверними седанами. Автомобілі з кузовом хетчбек, які йдуть наступними за популярністю, зайняли лише 16% від всіх проданих авто.
Дотримуючись світової тенденції, в 2012 році українці змінили свої уподобання в кольорі авто. На сьогодні більшість проданих авто були білого кольору. Слідом за ним за популярністю йде сріблястий, який був фаворитом в 2010 роки. На третьому і четвертому місці розмістилися чорний і синій кольори, відповідно.
З приводу внутрішньої частини авто, то традиційно найпопулярнішою виявилася механічна коробка передач. Так, 8 з 10 проданих машин оснащені “механікою”. У свою чергу, 62% всіх проданих авто мали бензиновий двигун, впевнено обійшовши інші види палива. Найпопулярнішим об’ємом двигуна в 2012 році, за даними AUTO.ria.ua, став 1.6 літровий.
До слова, найменш популярним кольором для авто у покупців є рожевий.
За матеріалами:
auto.ria.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас