Азаров: Кабмін не буде піднімати пеню за несплату послуг ЖКГ до 300% - не вірте цим чуткам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Кабмін не буде піднімати пеню за несплату послуг ЖКГ до 300% - не вірте цим чуткам

Казна та Політика
515
Кабінет міністрів України не розглядає можливість стягування з населення додаткової пені в розмірі 300% заборгованості за несвоєчасну оплату житлово-комунальних послуг, запевняє прем’єр-міністр Микола Азаров.
“Зараз поширюються чутки, нібито уряд має намір стягувати з населення пеню за невчасну оплату комунальних послуг у розмірі до 300% заборгованості. Хочу заспокоїти наших людей – не вірте цим чуткам”, – сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.
Крім того, прем’єр звернувся до присутніх на засіданні міністрів: “Хочу порадити окремим нашим міністрам не давати приводу для таких чуток. Висловлюйтеся більш коректно. І нагадую, що думка окремих міністрів не завжди є думкою уряду. Пам’ятайте про це”.
Раніше міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк заявив про те, що в Мінрегіоні не відкидають збільшення розміру пені за прострочені платежі за послуги ЖКГ до 300%.
“Питання про нарахування пені за прострочені комунальні платежі треба піднімати, і тому ми його ініціюємо. Зараз ми ведемо розмову про те, скільки нараховувати – 100%, 200%, 300% боргу”, – сказав міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас