Тягнибок: підвищення цін на хліб у Києві - це помста ПР за програш у столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибок: підвищення цін на хліб у Києві - це помста ПР за програш у столиці

Аграрний ринок
4549
Лідер партії “Свобода” Олег Тягнибок пов’язує підвищення цін на хліб у Києві з поразкою представників Партії регіонів на виборах Верховної Ради в столиці. Про це він сказав на мітингу біля будівлі ЦВК.
“Сьогодні надійшла інформація про те, що підвищені ціни на хліб у столиці. Це помста Партії регіонів, влади, за вибір киян, які повністю підтримали опозиційні сили. Це злочин, і за такі дії ця влада буде покарана”, – сказав він.
Тягнибок зазначив, що представники влади неодноразово висловлювали своє здивування і невдоволення низькими результатами ПР на парламентських виборах в Києві.
Політик подякував киянам за підтримку опозиційних сил і підкреслив, що опозиціонери зроблять все можливе для того, щоб не допустити подібної негативної реакції влади на волевиявлення киян.
Нагадаємо, інформація про подорожчання хліба в Києві з’явилася в ЗМІ після парламентських виборів, 29 жовтня. Тоді київська влада, прем’єр-міністр Азаров і гендиректор Київхліба її спростували, заявивши, що не бачать причин для збільшення цін.
Вчора, 12 листопада, київська влада зажадала від “Київхліба” знизити ціни на хліб. Також в КМДА заявили, що якщо “Київхліб” не перегляне свою цінову політику, то адміністрація має намір звернутися в Антимонопольний комітет і Генпрокуратуру для застосування відповідних санкцій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас