Мінінфраструктури змінює порядок повернення пасажирам вартості залізничних квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури змінює порядок повернення пасажирам вартості залізничних квитків

634
Міністерство інфраструктури України змінює умови повернення пасажирами залізниць проїзних документів.
Як повідомляє прес-служба міністерства, Мінінфраструктури розмістило проект наказу «Про затвердження Змін Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».
Згідно з проектом, повернення квитків після відправлення поїзда буде відбуватися на основі документа, що посвідчує особу, ім’я та прізвище якої зазначені у квитку. Якщо квиток повертається не пізніше, ніж за 9 годин до відправлення поїзда, повернута буде повна вартість квитка, але без вартості плацкарти. Після відправлення поїзда, але не пізніше, ніж через годину після його відбуття, пасажиру буде повернена 10% вартість квитка і плацкарти.
Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури Борис Колесников заявив, що з 1 червня 2013 року використання електронних квитків стане можливим у всіх швидкісних поїздах, протягом літа 2013 року – у всіх пасажирських поїздах. А з 25 грудня всі власники смартфонів через Інтернет зможуть придбати квиток, не роздруковуючи – зберегти QR-код собі в телефон і прийти до поїзда, не звертаючись в залізничні каси.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас