Подкаст 37: Українці не можуть купляти акції іноземних компаній, але натомість активно кладуть гроші на депозит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 37: Українці не можуть купляти акції іноземних компаній, але натомість активно кладуть гроші на депозит

2456
Які банки показали найкращий приріст депозитів, що буде з Ерде Банком, а також прогнози з існування валютних обмінників в Україні – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
Ведучі Сашко та Марічка обговорили серед іншого президентські вибори в США, зокрема те, яку економічну політику провадить кожен з кандидатів. Не забули і про парламентські вибори в Україні, а також те, який склад Верховної ради буде ухвалювати бюджет на 2013 рік.
У великій темі ведучі поговорили про депозитні ставки, найпопулярніші банки за такими пропозиціями, а також про те, чи можуть українці купляти акції іноземних компаній. Як виявилось, теоретично можуть, але в силу певних особливостей роботи регуляторів практично це не можливо.
Також у цьому випуску ви почуєте про валютну інтервенцію від НБУ, ініціативу Мінекономрозвитку збільшити розмір туристичного збору, і ще чимало цікавого.
Хронометраж випуску
0:30 – Новини. Президентські вибори в США. Як результати голосування “там” вплинуть на ситуацію в Україні. Трошки про перебіг парламентських виборів в Україні. Ситуація з “Ерде Банком”. В Україні хочуть збільшити туристичний збір. Чи допоможе це? 4 листопада НБУ здійснив валютну інтервенцію і продавав долар по 8,05 грн.
22:45 – Велика тема “В які банки несуть гроші на депозити, а з яких забирають”. Що потрібно зараз знати про депозити. Також інформація про те, чому теоретично в українців є можливість купляти акції іноземних компаній, але практично цього зробити не можна.
39:35 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас