У нас немає зайвих грошей на абсурдні ідеї опозиціонерів - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У нас немає зайвих грошей на абсурдні ідеї опозиціонерів - Азаров

Казна та Політика
2682
Верховна Рада України 7-го скликання почне працювати у встановлені терміни, у країни немає грошей “на абсурдні ідеї”, заявляє прем’єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров.
“Знову йдуть заклики до дестабілізації, до “майданів”. А що, вони забули, яка зараз погода у світі? Або безвідповідальність вже переходить всі межі? Та нічого у них не вийде. Країна провела вибори, сформувала парламент, він у встановлені терміни буде працювати”, – сказав він журналістам у вівторок в Києві.
“У нас немає зайвих грошей на всілякі абсурдні ідеї, і я хотів би, щоб це всі розуміли. Ситуація в світі та країні не така, коли ми могли б дозволити відривати від пенсій, від зарплат, від необхідних країні проектів на якісь фантастичні ідеї”, – додав він.
М.Азаров нагадав, що після виборів він одразу запропонував всім партіям, які подолали 5% прохідний бар’єр до Верховної Ради, взятися за конструктивну співпрацю. Він висловив розчарування тим, що його пропозицію ніхто не підтримав.
“Зараз деякі політики розмахують гаслами – “обнуління”. Вони, щоправда, вже себе давно обнулили, за великим рахунком. Але вони не замислюються про те, що таке зараз вкинути країну в якісь вибори-довибори. Це мільярди гривень. Обіцяли народові і людям конструктивну роботу, роботу на творення. А яка зараз робота на творення?”, – заявив М.Азаров.
6-9 листопада – останній пленарний тиждень роботи чинної Верховної Ради.
Перше засідання нового парламенту намічено на 17 грудня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас