Порошенко йде з команди Азарова і повертається в парламент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко йде з команди Азарова і повертається в парламент

6382
Міністр економіки Петро Порошенко заявив про свій намір піти працювати в парламент і залишити свій міністерський пост, заявив він в ефірі каналу ICTV.
«Я, звичайно, буду в парламенті, тому що я дуже поважаю волевиявлення майже 74-х тисяч жителів Вінниці. Я пишаюся, що я як самовисуванець набрав найбільшу кількість голосів, і перед кожним виборцем я відчуваю відповідальність», – заявив він.
Примітно, що політик не має наміру приєднуватися до опозиційних сил або до провладних партій. На запитання про його приналежність до більшості або влади, він зауважив, що «буде з Україною».
Нагадаємо, Петро Порошенко з великим відривом переміг у мажоритарному окрузі №12 у Вінницькій області, набравши 71,52% голосів виборців. Наступний за ним кандидат набрав всього 9,12% голосів.
Нагадаємо, 31 жовтня з 18 членів Кабінету Міністрів семеро, за попередніми результатами виборів, обрані депутатами Верховної Ради. Як раніше заявляли представники уряду, його оновлення буде природним, враховуючи те, що частина чиновників перейде працювати до парламенту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас