Український фондовий ринок наштовхнувся на сильну хвилю фіксації прибутку - експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український фондовий ринок наштовхнувся на сильну хвилю фіксації прибутку - експерти

Фондовий ринок
594
Український фондовий ринок наштовхнувся на першу сильну хвилю фіксації прибутку інвесторами, які купували на ринку минулого тижня і в цей понеділок. Про це повідомили в компанії з управління активами “Кінто”.
“Якщо індекс втримається вище позначки 800 в найближчі торговельні сесії, найімовірніше, ринок продовжить зростати в найближчі місяці”, – повідомили в компанії. За словами аналітиків, ринок сьогодні навряд чи “буде особливо активним, враховуючи, що більшість спекулянтів, особливо тих, які вчора закривали позиції, не будуть мати ніякого бажання входити в ринок напередодні вихідних”. На думку аналітиків “Кінто”, навіть оприлюднена позитивна статистика щодо ринку праці в США навряд чи спровокує якісь серйозні рухи на ринку. “Надалі значно більше залежатиме від загального стану фінансового сектора України. Якщо Нацбанк дозволить більшу девальвацію гривні, ліквідність в системі зросте, ставки впадуть, плюс Україна піде на необхідні кроки для досягнення домовленості з МВФ, інтерес інвесторів до дешевих активів на ринку може почати повертатися, і зростання отримає більш серйозну фундаментальну підтримку”, – відзначають в компанії.
Нагадаємо, індекс Української біржі за підсумками торгів у четвер, 1 листопада, знизився на 2,78% – до 860,99 пункту, зниження на ринку продовжується і сьогодні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас