Черновецький продає свій маєток у Кончі-Заспі за $20 млн - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький продає свій маєток у Кончі-Заспі за $20 млн - ЗМІ

Нерухомість
4972
Леонід Черновецький продає свій особняк в Кончі-Заспі. Жодного повідомлення про це неможливо знайти на сайтах із нерухомості. Інформацію ТСН дізналася від ріелторів, які займаються елітною нерухомістю в столиці.
45 соток землі і триповерховий будинок на березі річки Козинка – свій маєток в Кончі-Заспі Леонід Черновецький оцінив в 20 мільйонів доларів. Саме тут столичний мер був гостинним господарем.
Тепер будинок порожніє, вікна наглухо закриті, у дворі тиша. Місцеві жителі розповідають, що за будинком наглядають лише кілька охоронців.
Черновецького тут не бачили вже рік. Він оселився в Ізраїлі з другою дружиною Оленою Савчук, а свій київський маєток продає з усім нажитим майном – з усіма комунікаціями, меблями, побутовою технікою, ландшафтним дизайном, навіть з охороною.
Будинок продають кілька ріелторів, які займаються елітною нерухомістю в Кончі-Заспі. Кажуть, такі об’єкти знаходяться в закритому продажу та інформацію про них не знайти на сайтах нерухомості.
ТСН-Особливе зателефонувала одному з ріелторів – Сергію і представилася зацікавленим покупцем. Представник відомого продавця розповів, що Черновецький виставив особняк на продаж ще влітку, перед звільненням з посади київського міського голови. І попит на його будинок невеликий.
Ріелтор зізнається, що його клієнт свій будинок переоцінює. Сьогодні такі маєтки можна купити в три рази дешевше. Але він готовий вмовити Черновецького на торг і обіцяє скинути ціну до 10 мільйонів. Однак каже, на це потрібен час.
Але навіть якщо Черновецький і позбудеться свого маєтку в Кончі-Заспі, йому буде, де тут переночувати. Неподалік від будинку, який продається, живе син екс-мера Степан. А ще скоро тут буде влаштовувати новосілля і дочка Черновецького – Христина.
Її володіння по сусідству. За рік будівельники звели особняк в стилі хай-тек. А поруч ще одна дивна споруда, яка схожа на великий гараж. З іншого боку володіння Христини виходять на озеро, яке колись належало заповіднику. Тепер його відгородили, щоб сторонні на територію родини Черновецьких не запливали.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас