В "УДАРі" стверджують, що в них "вкрали" 1,5% голосів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "УДАРі" стверджують, що в них "вкрали" 1,5% голосів

758
У партії УДАР заявляють, що у них “вкрали” 1,5% голосів при підрахунку голосів на парламентських виборах.
“Ми на сьогоднішній день практично завершили альтернативний підрахунок голосів з мокрими печатками. Ми проводили загальнонаціональний паралельний підрахунок голосів. Я можу сказати, що, практично, по цих двох напрямках можна говорити, що партія УДАР, якщо дивитися на таблиці ЦВК, втрачає 1,5 . Ці 1,5 у нас вкрали – це вже можна говорити відверто”, – заявив заступник голови штабу партії УДАР Володимир Курінний.
При цьому він пояснив, що якщо порівнювати результати ЦВК з результатами підрахунку голосів, який проводила партія УДАР, “більше у Партії регіонів, трохи більше у комуністів, менше в об’єднаної опозиції та партії УДАР”.
“Тобто це вже чітка тенденція”, – підкреслив Курінний.
За його словами, зараз йде робота зі звірки протоколів з мокрими печатками з даними, які вносяться в базу ЦВК. “Вони (дані бази ЦВК) відрізняються не на користь демократичних сил, а на користь партії влади”, – сказав він.
“Ми будемо відстоювати в ЦВК кожен голос, відданий за партію УДАР, будемо допомагати нашим партнерам по опозиції відстоювати їхні голоси”, – заявив Курінний.
Згідно з результатами 98,51% оброблених протоколів, УДАР набрав 13,89% голосів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас