РФ: перемога ПР на виборах до Ради - ознака високої довіри виборців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ: перемога ПР на виборах до Ради - ознака високої довіри виборців

664
Перемога Партії регіонів на українських виборах обумовлена високою довірою до неї виборців, повідомив член комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції Анатолій Виборний.
“Успіх Партії регіонів на парламентських виборах, що відбулися в Україні, – свідчення високої довіри виборців до партії, політика якої ґрунтується на реалізмі цілей і завдань та відповідальності перед суспільством”, – заявив він.
Виборний впевнений, що завдяки такому результату голосування Україна продовжить розпочатий курс поглиблення співпраці в культурній, економічній та політичній сфері з Росією. Він також зауважив, що в Держдумі підтримують “перетворення в економічній і адміністративній сферах, що проводяться в Україні і спрямовані на покращення життя людей, на побудову демократичної, правової держави, в якій права і свободи всіх без винятку громадян надійно захищені”.
“Сучасні відносини Росії та України розвиваються в позитивному напрямку та об’єктивно є найкращими за останні два десятиліття”, – підсумував політик.
Як повідомлялося, в Донецькій обласній організації Партії регіонів запевняють, що висновки їх опонентів про фальсифікації на виборчих дільницях області не відповідають дійсності.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас