Пенсійний фонд України назвав найбільш злісних боржників - хто вони? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд України назвав найбільш злісних боржників - хто вони?

Казна та Політика
2077
Пенсійний фонд оприлюднив інформацію про економічно-активні підприємства, що мають найбільші обсяги заборгованості зі сплати єдиного внеску станом на 1 жовтня 2012 року.
У розміщеному на офіційному веб-сайті Фонду переліку – по п’ять найбільших боржників по кожному з 27 регіонів країни, із зазначенням прізвищ, імен та по-батькові їх керівників.
“Першість” у рейтингу боржників утримують Казенне підприємство “Шосткинський казенний завод “Зірка”, яке заборгувало Пенсійному фонду 83,7 млн грн, Харківське комунальне підприємство “Міськелектротранс” – 70,5 млн грн, ПАТ “Шахтоуправління Донбас” – 70,2 млн грн, Державне підприємство “Дзержинськвугілля” – 66,5 млн грн.
На 1 жовтня 2012 року 135 підприємств заборгували 354,9 млн грн єдиного внеску та 712,9 млн грн страхових внесків та інших платежів до Фонду.
Нагадаємо, раніше співробітники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Криму викрили пенсіонерку, яка примудрилася отримувати виплати відразу в двох державах.
Так, в 2000 році мешканка Сімферополя звернулася в одне з міських управлінь Пенсійного фонду із заявою про нарахування пенсії за віком. При цьому вона навмисне приховала факт отримання аналогічних виплат у Росії.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас