Азаров впевнений у "тотальній стабільності" в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров впевнений у "тотальній стабільності" в країні

1108
Стабільність в Україні зберігається «вже довгий час», і позитивні зміни на краще будуть продовжуватися. Таку заяву зробив прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу, 24 жовтня.
Зокрема прем’єр розповів, що цього року «зібрано один з найкращих за роки незалежності врожай, в країні достатньо зерна, овочів та інших продуктів харчування». Також «створено найбільші за всі роки незалежності запаси газу, вугілля та інших видів палива, відремонтовані котельні та мережі».
Крім того, зазначив Азаров, в Україні «вже довгий час стабільні ціни, тарифи, курс національної валюти», і навіть «шалений потік провокацій опонентів не розхитав ситуацію».
«У чому тільки вони не звинувачують чинну владу, що тільки не придумують, щоб довести, ніби ніяких позитивних змін в країні немає, – поскаржився Азаров. – А економісти добре знають, як важко в умовах інформаційних провокацій утримувати стабільність. Однак, вона зберігається, і це очевидний факт… Складно, не так швидко як ми хочемо, але країна змінюється на краще».
На підтвердження своїх заяв Азаров навів список того, що поліпшується: «будуються та модернізуються лікарні, школи, дороги; прикрашаються наші міста: з’являються парки, фонтани; будуються театри і музеї, відроджується житлове будівництво і розгортається будівництво соціальної інфраструктури; послідовно реалізується нова політика президента України; щоквартально підвищуються зарплати і пенсії».
«Третій рік поспіль в країні зростає внутрішній товарооборот. Це свідчить про постійне зростання купівельної спроможності громадян, правильності курсу на розвиток саме внутрішнього споживання і при цьому вітчизняних товарів», – заявив також Азаров, хоча при цьому забув згадати про падіння промислового виробництва і сповільнення зростання економіки.
Нагадаємо, раніше Азаров заявив, що головною зброєю України в боротьбі проти європейської кризи є не що інше, як «політична стабільність», яка встановилася завдяки перебуванню Партії регіонів при владі в останні два роки.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас