Київ не дає грошей регіональним казначействам з вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ не дає грошей регіональним казначействам з вересня

Казна та Політика
1097
З кінця вересня казначейство не перераховує кошти, хоча бюджетні організації мають кошти на рахунках і друкують платіжки.
Про це “Економічній правді” повідомили читачі.
“З кінця вересня казначейство нічого не перераховує, хоча бюджетні організації мають кошти на рахунках і друкують платіжки”, – каже джерело.
В свою чергу редакція “ЕП” звернулася до управління Державної казначейської служби у Тернопільській області, де повідомили про те, що така ситуація виникла по всій Україні.
“Ситуація з заблокуванням платежів виникла у всіх регіонах України. Казначейство тут ні до чого. Київ не дає грошей”, – повідомила прес-секретар голови управління Державної казначейської служби у Тернопільській області Галина Костач.
Нагадаємо, 24 липня Асоціація міст України звернулася до прем’єр-міністра Миколи Азарова з проханням вирішити проблему безпідставних затримок і блокування їх платежів.
“З середини липня територіальні органи Державної казначейської служби фактично блокують проведення платежів органів місцевого самоврядування за видатками місцевих бюджетів”, – йдеться у зверненні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас