Фірташ запустив програму пільгового кредитування під 6% для своїх працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фірташ запустив програму пільгового кредитування під 6% для своїх працівників

Кредит&Депозит
4052
Для працівників концерну «Стирол» (Горлівка, Донецька область) і «Сєверодонецького «Азоту» (Сєверодонецьк, Луганська область) в експериментальному режимі буде запущена програма пільгового кредитування під 6% річних у гривні.
Таке рішення прийняв голова ради директорів групи компаній Group DF Дмитро Фірташ після зустрічі з трудовими колективами підприємств, повідомили в його прес-службі.
За словами Д.Фірташа, співробітники цих підприємств зможуть взяти кредит у банку «Надра» на 5-7 років. Найближчим часом будуть зібрані побажання співробітників, які потребують поліпшення житлових умов. Після цього будуть оцінені обсяги необхідних коштів для запуску програми пільгового кредитування.
Концерн «Стирол» і Сєверодонецький «Азот» є найбільшими хімічними підприємствами України. Чисельність співробітників «Стиролу» становить 4,5 тисячі осіб, Сєверодонецького «Азоту» – 8,5 тис.
Довідка. Концерн «Стирол» – один з найбільших вітчизняних виробників хімічної продукції, акції якого котируються на двох найбільших українських біржах – Українська біржа і ПФТС. «Сєверодонецьке об’єднання «Азот» було введено в експлуатацію у 1951 році. Завод є одним з провідних підприємств хімічної галузі України і спеціалізується на виробництві азотних мінеральних добрив (аміак, карбамід, аміачна селітра, калієва і натрієва селітра), органічні спирти і кислоти (оцтова кислота, метанол, формалін, спирт полівініловий, смола карбамідоформальдегідна, товари побутової хімії, вироби з полімерів і полімерних плівок (полімерна продукція, мішки, плівка, побутова хімія), будівельні товари (ґрунтовка, шпаклівка, фарба).
Підприємства входять до групи компаній Ostсhem – керуючої компанії, яка координує підприємства азотної хімії Group DF.
Group DF – це приватна міжнародна група компаній, активи якої зосереджені в енергетиці, хімічній промисловості, енергетичній інфраструктурі та нерухомості. Group DF є приватною міжнародною холдинговою компанією українського бізнесмена Дмитра Фірташа.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас