Азаров: При владі сьогодні стоять не балакуни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: При владі сьогодні стоять не балакуни

3171
Прем’єр-міністр Микола Азаров вважає, що в Україні дуже багато бюлетенів, а от влада дійсно працює.
Про це прем’єр заявив під час візиту на будівельний майданчик «Охматдит», передає НБН.
“У нашій країні бюлетенів дуже багато, і прийдешні парламентські вибори дадуть людям можливість вибирати: відправити до парламенту балакуна чи обрати людину, яка справді готова працювати для блага людей”, підкреслив прем’єр.
За його словами, темпи розвитку, які показує Україна останні два роки, наочно демонструють, що “при владі сьогодні стоять не балакуни”.
“Зауважте, я не агітую, а просто розповідаю, що ми робимо, а вже справа самих киян, в тому числі і жителів всієї країни, приймати рішення зараз дуже відповідальне і від нього залежить, чи зможемо ми виконати свої обіцянки. Виберемо в ВР балакунів, значить будемо базікати, а не приймати рішення. Виберемо людей справи, значить будемо також швидко просуватися вперед, як і останні 2 роки”, – підкреслив прем’єр.
Нагадаємо, 17 жовтня Президент Віктор Янукович відправив Миколу Азарова у передвиборчу відпустку. Того ж дня прем’єр відбув з робочою поїздкою до Автономної Республіки Крим.
Варто також зазначити, що днями Азаров заявив про готовність ПР “простягнути руку” всім партіям, які пройдуть у новий парламент.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас