Подкаст 35: Чому купувати казначейські зобов'язання вигідно для простих українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 35: Чому купувати казначейські зобов'язання вигідно для простих українців

2624
Що означають дані про дефіцит зовнішньої торгівлі товарами, як ВР збирається боротися з пивним алкоголізмом, а також кілька зауважень щодо казначейських зобов’язань – все це у свіжому випуску подкастів на Finance.UA.
В обговоренні новин ви почуєте трактування даних Держкомстату щодо зовнішньої торгівлі за вісім місяців, дізнаєтеся, чи справді українці перейшли на картоплю і капусту з яловичини і молока. Крім того, ведучі обговорили ініціативу Верховної ради боротися з пивним алкоголізмом шляхом підвищення акцизів.
Також ведучий Сашко розповів, як відбувається процедура покупки казначейських зобов’язань, а також відповів на коментарі читачів щодо доцільності такого придбання.
Крім того, ведучі обговорили, як можна в Україні збирати гроші на старість, зокрема, як можуть змінити депозитні ставки через 20 років, а також причини непопулярності недержавних пенсійних фондів. Також ви почуєте роздуми про те, де потрібно брати кошти, щоб розпочати власний бізнес в Україні.
Хронометраж випуску:
00:20 – Новини. Дані Держкомстату про зовнішню торгівлю. Підвищення попиту на картоплю і капусту в збиток яловичині та молоку. Боротьба ВР з пивним алкоголізмом.
13:45 – Велика тема. В Україні почалися продажі казначейських зобов’язань. Ведучий Саша розповідає, як відбувається процедура покупки, а також відповідає на коментарі читачів.
25:55 – Рахівничка
Матеріали, згадані в подкасті:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас