Ахметов почав продавати українське вугілля в РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов почав продавати українське вугілля в РФ

Енергетика
1356
Компанія “ДТЕК Трейдинг”, яка входить до еноргохолдингу ДТЕК (Донецьк), почала постачання вугілля на Новочеркаську державну районну електростанцію (Ростовська область, Росія), яка належить російській теплогенеруючій компанії “ОГК-2” (Москва).
Про це йдеться в повідомленні ДТЕК на Лондонській фондовій біржі.
6 жовтня “ДТЕК Трейдинг” здійснив першу поставку в рамках підписаного з “ОГК-2” договору.
До кінця 2012 року загальний обсяг поставок складе 120 тис. тонн, обсяги поставок на 2013 рік будуть визначені найближчим часом.
“Партнерство з “ОГК-2” є частиною зусиль ДТЕК з розширення і диверсифікації ринків українського вугілля в сусідніх країнах”, – зазначив комерційний директор ДТЕК Андрій Фаворов.
Відкрите акціонерне товариство “ОГК-2” є великою російською теплогенеруючою компанією, що об’єднує станції встановленою потужністю 18,1 ГВт.
Як повідомляло агентство, ДТЕК управляє енергетичними активами System Capital Management (Донецьк).
До складу ДТЕК входять вуглевидобувні компанії “ДТЕК Павлоградвугілля” і шахта “ДТЕК Комсомолець Донбасу”, 5 збагачувальних фабрик, енергогенеруючі компанії “ДТЕК Східенерго”, “ДТЕК Дніпроенерго”, “ДТЕК Західенерго”, “Київенерго” і енергопостачальні “ДТЕК Сервіс-Інвест”, “ДТЕК ПЕМ “Енерговугілля”, “Дніпрообленерго” та інші активи.
100% акцій SCM належить бізнесмену Ринату Ахметову.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас