Податківці купили квартири на 20 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці купили квартири на 20 млн грн

Казна та Політика
1555
Державна податкова служба України 2 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ПАТ «Домобудівний комбінат № 4» на придбання 38 квартир на суму 20,09 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Придбано 15 однокімнатних квартир по середній ціні 426 тис грн., 18 двокімнатних по 561 тис грн. та 5 трикімнатних по 719 тис. грн. Ці ціни значно нижчі від вартості житла на вторинному ринку.
Адреси придбаного житла не повідомляються. Податківці ставили вимогою до квартир наявність метало-пластикових вікон та балконних дверей, металевих вхідних дверей, виконання електричних розводок для підключення електроплити, внутрішніх штукатурних робіт, підлоги у кімнатах, коридорах, кухнях з укладкою лінолеуму. Також має бути встановлено рушникосушильники, крани шарові, умивальники, унітази, ванни, радіатори, електроарматуру, лічильники обліку електроенергії та води, виконано опорядження стель у кімнатах, коридорах, кухнях – фарбування.
14% акцій ПАТ «Домобудівний комбінат №4» належать колишньому голові «Київміськбуду» Петру Шилюку. Ще 25% він контролює через ТОВ «ДБК». 30% акцій належить «Київміськбуду».
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас