Азаров вважає, що претензії до українських сироварів з боку РФ були обґрунтованими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає, що претензії до українських сироварів з боку РФ були обґрунтованими

Аграрний ринок
378
Претензії Російської Федерації до українських виробників сиру мають обґрунтування, заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров під час спілкування з одеситами у вівторок.
За його словами, український уряд провів власну перевірку і встановив, що деякі сири не відповідають необхідному рівню якості.
М.Азаров також зазначив, що Україна в рамках визначення формату співпраці з Митним союзом хоче узгодити єдині стандарти якості з Російською Федерацією та спільно з РФ контролювати якість виробленої продукції.
Як повідомлялося, Россільгоспнагляд 26 вересня повідомив про введення з 4 жовтня тимчасових обмежень на ввезення продовольчих товарів щодо низки українських підприємств за підсумками перевірки, проведеної в липні поточного року фахівцями Россільгоспнагляду, ветеринарних служб Білорусії, Казахстану і України.
Обмеження на ввезення товарів в РФ торкнулися виробників молочної продукції і м’яса: ТОВ “Моліс”, ТДВ “Глобинський маслозавод”, ПАТ “Бель Шостка Україна”, ДП “М’ясокомбінат Зоря”, ТОВ “Компанія “Зевс ЛТД”, ТОВ “Данон Дніпро”, ЗАТ “Лакталіс Миколаїв”, а також ПрАТ “АПК-Інвест”.
Пізніше під заборону потрапило ще одне сироробне підприємство – “Дубномолоко”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас