Уряд вирішив знову оптимізувати податкове законодавство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд вирішив знову оптимізувати податкове законодавство

Казна та Політика
1993
Міністерство фінансів разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі підготували законопроект щодо оптимізації податкового законодавства, що передбачає, зокрема, істотне скорочення кількості податків.
“Нам вдалося вийти на узгоджений варіант (змін до податкового законодавства – ред), який найближчим часом ми спільно з Міністерством фінансів винесемо на обговорення на засіданні Кабінету міністрів”, – сказав віце-прем’єр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час міжнародної конференції “Податкова реформа – найважливіший ресурс економічного зростання і підвищення зайнятості”.
Законопроект, який на даний момент вже направлено до Міністерства юстиції, передбачає, за словами віце-прем’єра, скорочення кількості податків з 23 до дев’яти, скорочення кількості податкових звітних форм з 115 до 22, а також податкових платежів – з 184 на рік до 48.
“Я вважаю, ми повинні піти на спрощення форм податкових накладних. Ми повинні піти на впровадження реальних процедур електронного декларування та сплати податків. Потрібно також поступово шляхом спрощення скасувати інститут податкової накладної”, – сказав С.Тігіпко, коментуючи пропоновані законодавчі зміни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас