Тимошенко - 3-я у списку кандидатів на Нобелівську премію миру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко - 3-я у списку кандидатів на Нобелівську премію миру

4273
Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко, яка зараз відбуває покарання в Харківській області, за оцінками букмекерів, посідає третю позицію в списку кандидатів на отримання Нобелівської премії миру.
Її випереджає афганська борець за права людини і права жінок Сіма та американський солдат Бредлі Менінг, який викрав і передав порталу WikiLeaks 250 000 конфіденційних документів дипломатії США. Зараз він перебуває під арештом, очікуючи судового процесу.
За Тимошенко – на четвертому місці серед кандидатів на Нобелівську премію миру – єгиптянка Меггі Гобран, яку часто називають Матір’ю Терезою з Каїра. Вона відома допомогою найбіднішим дітям і мешканцям Каїра.
Першу п’ятірку замикає кубинський лікар, один з головних борців за права людини – Оскар Еляс Біскет Гонзалес. Він за свою діяльність у в’язницях відсидів дев’ять років.
Нагадаємо, в липні дочка екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія зустрілася з лауреатом Нобелівської премії миру Аун Сан Су Чжі, яка висловила підтримку українському екс-прем’єрові.
У грудні 2011 року повідомлялося, що БЮТ висуває Тимошенко на Нобелівську премію миру.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас