Власний транспорт губернатора коштуватиме волинянам 500 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власний транспорт губернатора коштуватиме волинянам 500 тис. грн

Казна та Політика
853
Волинська облдержадміністрація 26 вересня уклала угоду з КП “Автогосподарство Волинської обласної ради” на послуги з перевезень посадових осіб ОДА вартістю 300 тис грн. Про це повідомляється в “Віснику державних закупівель”.
Ці кошти виділено на транспортне обслуговування посадовців з моменту підписання угоди і до кінця цього року.
Разом в з тим, в квітні Волинська ОДА укладала аналогічну угоду з цим же комунальним підприємством вартістю 199 тис грн. Угода була розрахована до кінця року. Однак виділених тоді коштів не вистачило.
На балансі комунального підприємства “Автогосподарство Волинської обласної ради” знаходиться 11 одиниць транспортних засобів, які використовуються для обслуговування службовими легковими автомобілями посадових осіб обласної державної адміністрації, обласної ради.
“Ці легкові автомобілі швидкісні, комфортабельні, малолітражні та економічні в експлуатації”, – йдеться в обґрунтуванні закупівлі, однак їх марки не повідомляються.
Комунальне автопідприємство має власну матеріально-технічну базу, яка складається з майстерні, мийки, теплих гаражів на 40 автомашин, допоміжної служби механіка, контрольно-пропускного пункту, медпункту з проведення профогляду. На підприємстві працює 8 водіїв.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас