В Київенерго заявили, що готові до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Київенерго заявили, що готові до опалювального сезону

Енергетика
325
Публічне акціонерне товариство “Київенерго” технологічно готове до підключення об’єктів соціальної та житлової сфери до опалення.
Про це повідомили в прес-службі “Київенерго”.
В рамках підготовки до осінньо-зимового періоду фахівці компанії здійснили значний комплекс робіт. Зокрема, проведені капітальні та поточні ремонти енергоблоків, котлів та іншого обладнання ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, станцій теплопостачання, котелень, теплопунктів. Здійснено також гідравлічні випробування тепломереж, реконструкція та планові ремонти теплових та електричних мереж тощо.
Відремонтовані, зокрема, 5 енергоблоків, 622 водогрійні і парові котли, 551 трансформаторна підстанція, а також близько 100 км повітряних ліній та 1503 ділянки кабельних ліній тощо.
Також фахівці “Київенерго” здійснили масштабну заміну столичних трубопроводів, збільшивши запланований на 2012 рік обсяг в 1,5 рази – з 50 до 75 км. Капітальні ремонти та реконструкція трубопроводів проведені, переважно, в районах з найбільш зношеними тепломережами – на Борщагівці, Теремках, Подолі, Куренівці, Солом’янці, Троєщині, Нивках. Найбільш масштабні роботи здійснено на вул. А. Барбюса, проспекті Комарова та Залізничному шосе. Так, на цих ділянках було замінено, відповідно, 320 м, 700 м і 800 м трубопроводів діаметром від 600 до 1200 мм
В цілому, в поточному році в підготовку столичного енергокомплексу до опалювального сезону 2012/2013 компанія вклала більше 300 млн гривень.
“Київенерго” своєчасно завершила всі роботи з підготовки до зими, і технологічно готова почати процес підключення споживачів до опалення. Тож запуск тепла залежить, в першу чергу, від погодних умов та технологічної готовності внутрішньобудинкових мереж споживачів”, – відзначив технічний директор ПАТ “Київенерго” Олександр Зайцев.
Довідка. ПАТ “Київенерго” генерує і постачає теплову та електричну енергію в Києві, входить до складу ДПЕК.
ДПЕК – найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи “Систем Кепітал Менеджмент” (СКМ). Підприємства ДПЕК створюють ефективний виробничий ланцюжок від видобутку і збагачення вугілля до генерації та продажу електроенергії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас