Московські ринки збираються перетворити на парковки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Московські ринки збираються перетворити на парковки

575
Влада Москви планує використовувати Царицинський і Вихінський ринки для зниження транспортного навантаження на столицю. Як розповіла керівник департаменту майна Москви Наталія Бочарова, на місці ринків можуть з’явитися площинні автомобільні парковки.
За її словами, пакети акцій обох ринків Москва продавати не збирається. Бочарова також зазначила, що у володінні столичної влади перебувають пакети акцій ще чотирьох столичних ринків, проте яких саме, чиновник не уточнила.
Раніше повідомлялося про плани влади Москви до кінця 2012 року обладнати 130 тисяч паркувальних місць у дворах. Крім того, парковки активно розміщують під естакадами і розв’язками, а також в будівельних котлованах.
У центрі Москви парковка поступово стає платною. Так, з 1 жовтня планувалося запустити перші платні парковки на Театральній площі, Каретному ряду і вулиці Петрівка. Загалом в 2013 році платним паркування стане на 28 вулицях в межах бульварного кільця. Вартість паркування складе 50 рублів на годину.
До 2015 року загальне число паркувальних місць у Москві планується збільшити до півтора мільйонів. З них 53 тисячі припаде на платні парковки в межах Третього транспортного кільця. При цьому загальне число зареєстрованих у столиці автомобілів перевищує чотири мільйони одиниць (299 машин на тисячу осіб).
За недотримання правил паркування з 1 липня 2012 року в Москві до 3000 рублів (в десять разів) збільшили штраф. Крім того, неправильно припарковані машини підлягають платній евакуації на штрафстоянку.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас