Боротьба патентів: у бій вступає LG — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боротьба патентів: у бій вступає LG

1122
У Південній Кореї розгоряється конфлікт з приводу порушення авторських прав на технології OLED, в якому беруть участь LG Display і Samsung. "Дочка" LG Electronics звинуватила Samsung у незаконному використанні в смартфонах і планшетах, що випускаються, з OLED-екранами технологій, захищених сімома патентами.
Не викликає сумнівів, що LG Display подала позов проти Samsung до суду центрального округу Сеула з приводу порушення семи патентів, що стосуються технології OLED, у відповідь на її звинувачення в крадіжці технологічних секретів, які надійшли на початку вересня. Що примітно, у звинуваченнях Samsung теж фігурували розробки, що стосуються технології OLED. З одинадцяти осіб, які нібито брали участь у крадіжці розробок, шість працювало в LG Display, яка відкинула ці звинувачення.
У числі пристроїв, що вийшли, на думку LG Display, з запозиченням її OLED-технологій, в позові вказані Samsung Galaxy S2, Galaxy S2 HD, Galaxy S3, Galaxy Note і Galaxy Tab 7.7. У зв'язку з цим LG Display вимагає відшкодування завданого збитку, а також винесення заборони на продаж цих пристроїв в Південній Кореї.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас