Пінчук називае кризу шансом для економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пінчук називае кризу шансом для економіки

450
Кризи дають кожній країні можливість провести необхідні реформи і, в підсумку, обігнати решту в глобальних перегонах.
Про це сказав засновник і член правління Ялтинської Європейської Стратегії, український бізнесмен і громадський діяч Віктор Пінчук, відкриваючи пленарні засідання 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі YES, повідомила прес-служба В.Пінчука.
Звернувши увагу на фотороботу Андреаса Гурскі "Boxenstopp", що демонструється у залі, і порівнявши динаміку сучасного світу з перегонами "Формули-1", В. Пінчук зазначив: "Всі країни залучені в глобальні перегони і рухаються все швидше і швидше. Піт-стопи дозволяють їм змінитися - для того, щоб рухатися з прискоренням".
З точки зору засновника YES, піт-стопи важливі не тільки для гонщиків, але і для цілих країн.
"Ті, хто були занадто повільними, можуть покращити своє місце в перегонах. Одні ставлять нові колеса, заправляються - і обганяють інших. Інші втрачають надто багато часу - і залишаються далеко позаду. Давайте використовувати кризу як піт-стоп, для того щоб після неї рухатися швидше", - підкреслив він.
Засновник YES висловив надію на те, що Ялтинська щорічна зустріч стане свого роду "інтелектуальним піт-стопом", який дасть нову енергію і нові ідеї.
9-а Ялтинська щорічна зустріч "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом" пройде з 13 по 16 вересня 2012 року. в Лівадійському палаці Ялти. Більше 200 провідних представників політичних, ділових і громадських кіл з більш ніж 20 країн світу обговорять основні глобальні виклики та їхній вплив на Європу, Україну та світ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас