Київ планує залучити інвесторів для будівництва 49 об'єктів - деталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ планує залучити інвесторів для будівництва 49 об'єктів - деталі

Нерухомість
477
Київська міськдержадміністрація затвердила перелік з 49 об'єктів, для будівництва яких планується залучення інвесторів на конкурсах.
Згідно з розпорядженням міськадміністрації №1504 від 29 серпня 2012 року, до переліку увійшли шість проектів будівництва різного роду спортивних комплексів: два - в Голосіївському, три - в Дарницькому та один в Дніпровському районах.
Крім того, місто планує залучити інвесторів до будівництва готельно-оздоровчого комплексу на пр.Бажана, біля станції метро "Осокорки" в Дарницькому районі столиці, до складу якого увійде готель, футбольне поле, дитячий майданчик, паркування; кемпінг з готельно-ресторанним комплексом у Святошинському районі.
Серед житлових проектів до переліку увійшли житловий будинок в Дарницькому районі, житловий мікрорайон у Деснянському районі, 16-типоверхові житлові будинки у Шевченківському районі та ін.
Найбільша кількість проектів передбачають будівництво паркінгів у Голосіївському, Оболонському та Солом'янському районах Києва.
Інвесторам також запропонують взяти участь у комплексному розвитку території парку ім. Максима Рильського у Голосіївському районі, що передбачає будівництво спортивно-оздоровчого комплексу, культурно-розважального центру, атракціонів, центру мистецтв, дитячого кафе тощо.
Київська міськдержадміністрація також внесла в цей перелік будівництво SPA-комплексу і ресторанного комплексу в Святошинському районі, торгового гіпермаркету в Дніпровському районі, торгово-розважального комплексу в Оболонському районі, ділового центру в Солом'янській районі тощо.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас