23-ій міжнародний фестиваль моди і стилю - "Kyiv Fashion 2012" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

23-ій міжнародний фестиваль моди і стилю - "Kyiv Fashion 2012"

367
11-14 вересня 2012 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться найбільший в Україні міжнародний фестиваль моди і стилю - «Kyiv Fashion 2012».
Фестиваль представить все різноманіття ринку легкої та текстильної промисловості та покаже перспективи розвитку даної галузі в Україні. Свої товари та послуги продемонструють компанії фешн-індустрії з 12 країн світу та усіх регіонів України.
Загальна кількість учасників – близько 400 компаній.
Загальна площа експозиції фестивалю – понад 14 тис. кв. м.
Стенди Франції, Туреччини та Китаю будуть представлені національними експозиціями. Експозиція Франції буде організована за підтримки Федерації Pret-a-Porter Франції. «Kyiv Fashion 2012» об'єднає в рамках єдиного форуму повний спектр спеціалізованих виставок індустрії легкої промисловості, створюючи максимально зручні умови для охоплення одразу декількох сегментів ринку.
Характерною ознакою осіннього фестивалю є проведення єдиної в Україні виставки обладнання та технологій для легкої промисловості «Експо Техмаш». Під час проведення виставки відбудеться ряд професійних заходів, присвячених актуальним проблемам галузі.
Одночасно з фестивалем відбудеться 3 спеціалізована виставка-ярмарок авторських робіт та товарів для рукоділля «Handmade Fashion». На виставці будуть демонструватись роботи кращих майстрів handmade, а також компанії, що пропонують товари для рукоділля.
На спеціалізованій виставці «Kyiv Fashion Kids», яка відбудеться в рамках «Kyiv Fashion», будуть представлені відомі іноземні та українські бренди дитячого та підліткового одягу.
В ПРОГРАМІ ФЕСТИВАЛЮ:
- проект «Експрес-ательє», який демонструє, що справжньому фахівцю під силу виготовити модну річ за лічені години;
- дефіле та презентація торгових марок;
- 11 та 12 вересня о 14:00 компанії з Франції проведуть подіумні покази та презентації в рамках програми Mode in France, де будуть представлені тренди та новинки сезону.
- 14 вересня в рамках фестивалю моди Kyiv Fashion відбудеться традиційний конкурс модного одягу «Автограф», метою якого є демонстрація та просування мистецтва молодих і професійних модельєрів-дизайнерів, а також новітніх тенденцій моди з сучасними технологіями, ознайомлення широкої громадськості, фахівців, преси з сучасними досягненнями модельєрів-дизайнерів, встановлення взаємовигідних контактів дизайнерів з підприємствами-виробниками легкої та текстильної промисловості;
- спеціалізовані семінари.
Офіційне відкриття 23 міжнародного фестивалю моди KYIV FASHION 2012 відбудеться 11 вересня об 11:00 у павільйоні №1 ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2б, безкоштовний автобусний експрес-маршрут від станції метро «Нивки»).
Години роботи виставки:
11 вересня 11:00 – 18:00(вхід для відвідувачів до 17:30);
12 та 13 вересня з 10:00 до 18:00 (вхід для відвідувачів до 17:30);
14 вересня з 10:00 до 16:00.
З додатковою інформацією про міжнародний фестиваль моди та стилю KYIV FASHION Ви можете ознайомитись на сайті www.kyivfashion.kiev.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас