Integrites захистила інтереси OTP Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites захистила інтереси OTP Bank

600
Міжнародна юридична фірма Integrites успішно захистила інтереси OTP Bank у вирішенні крупного комерційного спору.
В рамках проекту, юристи МЮФ Integrites представили інтереси OTP Bank у спорі щодо стягнення заборгованості з української логістичної компанії на загальну суму більш ніж $ 9 млн. В результаті комплексної юридичної підтримки, судовим рішенням задоволено позовні вимоги клієнта і винесено позитивне рішення про звернення стягнення на предмети застави - ​​акції боржника.
Юридичний супровід проекту здійснювався робочою групою практики вирішення спорів під керівництвом Валентини Пилипенко, старшого юриста МЮФ Integrites. Рабочу групу очолила Юлія Репіна, радник практики вирішення спорів МЮФ Integrites.
Публічне акціонерне товариство «ОТП БАНК» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послухів для корпоративних та приватних клієнтів, а також суб’єктів малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної та стабільної структури, яка пропонує користувачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є крупний угорський банк OTP Bank Plc.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас