iPhone 5 обладнають sim-карткою нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 5 обладнають sim-карткою нового покоління

2318
Новий iPhone 5, презентація якого намічена на 12 вересня, стане першим смартфоном, для якого знадобиться sim-карта нового зразка - nano-sim.
Nano-sim буде ще меншого розміру, в порівнянні з micro-sim.
Micro-sim вперше з'явилися з виходом планшета iPad в 2010 р. Деякі висококласні смартфони, зокрема HTC One X і Nokia Lumia 800, використовують micro-sim.
Як повідомляється, нові гаджети надійдуть у продаж на американському ринку в останні тижні вересня. Вартість iPhone 5 поки не уточнюється.
Нагадаємо, презентація нового гаджета відбудеться в центрі мистецтв Єрба Буена в Сан-Франциско.
Apple не надає жодних подробиць, проте натякає, використовуючи прикладену до запрошення картинку. На ній зображена цифра 12, що відкидає тінь, яка перетворюється на цифру 5. Таким чином, компанія, ймовірно, дасть своєму новому смартфону назву iPhone 5.
Про те, що презентація iPhone 5 відбудеться 12 вересня, говорили вже давно, проте поки ця інформація була не підтверджена. Також очікується, що дещо пізніше буде представлена спрощена версія планшетного комп'ютера iPad Mini. Продажі новинок, імовірно, почнуться в жовтні.
Відзначимо, що від iPhone 5 чекають багато змін. iPhone буде мати більший екран і тонший корпус. Apple змінить дизайн найбільш продаваного смартфону вперше з 2010 р., коли вона представила iPhone 4. Оновлений в минулому році, 4S, був на вигляд таким же, як і попередня версія. Також Apple додасть спеціальний мікрочип, за допомогою якого можна моментально оплачувати покупки. Також в новій моделі може бути вбудована 4G LTE-мережа, яка дозволяє розвивати більшу швидкість, в порівнянні з попередніми, тощо.
Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів, аудіоплеєрів і телефонів. Організація продає частину своєї продукції через свою власну мережу магазинів, які розташовані в США, Канаді, Великобританії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 35 тис. людей. Штаб-квартира корпорації знаходиться в м. Купертіно (штат Каліфорнія).
Чистий прибуток Apple, за підсумками 9 місяців 2011-2012 фінансового року, що завершився 30 червня ц.р., виріс на 73,6% - до 33,5 млрд дол, в порівнянні з показником 19,3 млрд дол. за аналогічний період роком раніше. Частка Apple на глобальному ринку планшетів виросла до 70% в II кварталі поточного року.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Apple стала найдорожчою компанією за всю історію ринку. Вартість акцій Apple з розрахунків, заснованих на індексі Dow Jones, зараз оцінюється більш ніж в 620 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас