Планшет Nexus 7 "зв'яжуть" зі стільниковими мережами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Планшет Nexus 7 "зв'яжуть" зі стільниковими мережами

736
Компанія Google випустить модифікацію планшета Nexus 7 з підтримкою стільникових мереж, пише сайт MoDaCo з посиланням на "добре поінформоване джерело". Планшет буде представлений в жовтні. Його, як і вихідну модифікацію Nexus 7, буде випускати компанія Asus. Стільниковий модуль буде єдиною відмінністю між двома пристроями; в іншому вони будуть ідентичні.
Чи буде новий планшет підтримувати мережі LTE, поки невідомо. Також неясно, чи зможуть власники пристрою здійснювати з нього дзвінки (така можливість є, наприклад, в деяких планшетах Samsung).
Nexus 7 є спільною розробкою Google і Asus. Пристрій було представлено в червні, а в продаж він надійшов 13 липня. Список країн, де можна купити Nexus 7, дуже обмежений: це США, Австралія, Великобританія, Німеччина, Іспанія, Канада і Франція.
Апарат з 8 гігабайтами пам'яті коштує в США 199 доларів, а з 16 гігабайтами пам'яті - 249 доларів. За цим показником він суперничає з пристроєм Kindle Fire, який поступається йому за характеристиками. Nexus 7 заснований на чотириядерній платформі Tegra 3, має гігабайт оперативної пам'яті і підтримує технологію ближнього зв'язку (NFC). У поточній моделі вийти в інтернет можна тільки через мережу Wi-Fi, що багато хто вважає одним з головних недоліків пристрою.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас