"Укрзалізниця" знизить вартість квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" знизить вартість квитків

1572
З 1 вересня вступив у дію календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду в пасажирських поїздах - 1,02, який діятиме до 30 вересня. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".
У повідомленні зазначено, що таким чином зменшено вартість проїзду в пасажирських поїздах (в літній період діяв коефіцієнт 1,07).
Під зазначену індексацію підпадають квитки на всі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, в перший, другий і третій класи швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.
Крім того, величина вартості квитка на плацкарти коригується на коефіцієнти за календарними періодами і днями тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п'ятницю і неділю - підвищення на 10%.
При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті (+) в напрямку "туди і назад" застосовується знижка у розмірі 10% від вартості проїзду.
З 1 жовтня по 24 грудня буде застосовуватися коефіцієнт індексації 0,93.
Також на ціну квитка буде впливати і день тижня, в який пасажир починає подорож. Ці коефіцієнти також стосуються всіх категорій вагонів, крім електричок.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас