Ford буде продавати у Китаї 8 млн машин на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford буде продавати у Китаї 8 млн машин на рік

337
Компанія Ford розробить бюджетний компакт-кар для китайського ринку. При цьому марка не планує створювати окремий бренд для реалізації своєї продукції в Китаї.
До 2015 року "Форд" має намір збільшити продажі в Китаї на 50 відсотків - до 8 мільйонів машин на рік. До цього моменту керівництво марки розраховує продавати на китайському ринку 15 моделей, замість нинішніх семи, одна з яких і стане неназваним бюджетним компакт-каром. На думку видання, прогрес "Форда" в Китаї уповільнений двома факторами: невеликою лінійкою доступних моделей і їх високою ціною. Для порівняння, концерн General Motors реалізує на китайському ринку асортимент з 30 найменувань автомобілів. Найбільш доступний з них, Chevrolet Sail, коштує близько 10 тисяч доларів. У свою чергу, найбільш бюджетна модель "Форда" в Китаї - Fiesta, її вартість складає близько 13,3 тисячі доларів.
Такі конкуренти "Форда" в регіоні, як General Motors, Nissan і Volkswagen, на прохання китайського уряду створили локалізовані бренди для своєї продукції на цьому ринку. Влада країни пішла на цей крок з протекціоністських міркувань - продукція китайських автовиробників сильно поступалася західним конкурентам. Тим не менше, керівники Ford стверджують, що їм не надходили прохання від влади про створення дочірнього бренду.
Також повідомляється, що в 2014 році "Форд" запустить на ринку Китаю бренд Lincoln, щоб конкурувати з люксовими автомобілями виробництва Audi, BMW і Mercedes-Benz, що користуються високим попитом у китайців.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас