Свідоцтва платника ПДВ видаватимуться через Інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свідоцтва платника ПДВ видаватимуться через Інтернет

Казна та Політика
794
Процедура отримання свідоцтва платника ПДВ стане повністю електронною. Новий сервіс вже проходить випробування, повідомив сьогодні Голова ДПСУ Олександр Клименко під час Всеукраїнського форуму підприємців.
"Сьогодні ми в тестовому режимі випробовуємо процедуру надання реєстраційних заяв від платників ПДВ та отримання свідоцтва платника ПДВ в електронній формі. Це революційна подія, що дозволить не просто прискорити процедуру видачі свідоцтва, але й повністю прибере з процесу людський фактор та, відповідно, ризики будь-яких корупційних проявів", – наголосив керівник Податкової.
Для отримання свідоцтва платнику буде достатньо мати вихід в мережу Інтернет. При цьому відвідувати податкову інспекцію, як раніше, йому буде не обов’язково.
"Такий сервіс скоротить накладні витрати та зекономить платникові чимало часу, який раніше витрачався на особисте відвідування Податкової для подання заяви. Від платника вимагатиметься лише сумлінне виконання своїх податкових зобов’язань, щоб відповідати критеріям платника ПДВ", – підкреслив Олександр Клименко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас