Після виборів апокаліпсису не буде - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після виборів апокаліпсису не буде - Азаров

Валюта
2061
Прем'єр-міністр Микола Азаров відкидає обвал гривні і зростання цін на продукти харчування після виборів Верховної Ради.
Про це він заявив в інтерв'ю Миколаївській обласній телерадіокомпанії.
"Представники опозиції зараз виступають і кажуть, що гривня протримається лише до виборів, а потім обвалиться. А де ж твоя відповідальність перед народом? Ти ж прекрасно знаєш, що цього не буде, так для чого ж ти створюєш такі спекулятивні настрої?" - сказав Азаров.
Він зазначив, що часто спекулюють на можливому підвищенні цін на продукти харчування, що теж, за його словами, не відповідає дійсності.
"А що, після виборів настане апокаліпсис або катастрофа якась? А після виборів збережеться той самий уряд, який працює зараз, він буде продовжувати економічний курс. Зміниться склад Верховної Ради? Так, зміниться, прийдуть там нові депутати, але якщо вони відповідають за стабільність в країні - вони не повинні поводити себе з позиції "чим гірше, тим краще", - продовжив Азаров.
Він упевнений, що будь-які вибори не повинні негативно відбиватися на розвитку країни. "Якщо в країні існує нормальна демократія, що сприймається як спадкоємність влади, відповідальність влади та опозиції, то ніякі вибори не повинні похитнути стабільність", - сказав Азаров.
У тому числі, за словами прем'єра, вибори не повинні позначатися на економічній стабільності.
Як повідомляло агентство, Президент Віктор Янукович відкидає підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги після виборів.
Раніше Азаров відкинув курс гривні до долара 15 UAH/USD після виборів.
Вибори до Ради відбудуться 28 жовтня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас