Виробник елітних яхт відкриє верф у Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник елітних яхт відкриє верф у Китаї

336
Група Ferretti, відома випуском яхт для таких знаменитостей як Бриджит Бардо і Шон Коннері, має намір відкрити верф в Китаї, оскільки її новий власник з КНР розраховує на просування продукції на домашньому ринку. Про це повідомляє Bloomberg. Верф буде створена в місті Циндао, розташованому в східній провінції Шаньдун.
Ferretti була придбана китайською SHIG-Weichai Group в січні поточного року, сума угоди склала 178 мільйонів євро. Компанія розраховує зосередити свою увагу на ринках, що розвиваються, - таких, як сам Китай, а також Бразилія і Росія.
Перспективи Китаю пов'язані зі швидким зростанням економіки країни і добробуту найбільш забезпечених її громадян. Кількість надбагатих домогосподарств в КНР в 2011 році збільшилася на 20 відсотків.
Мова йде не про перенесення виробництва, а про його розширення, так як новий власник Ferretti зобов'язався при купівлі зберегти верфі і безпосереднє керівництво компанією в Італії. У минулому році італійська фірма, яка раніше уникнула банкрутства, зуміла продати 17 суден.
У той же час Ferretti буде активно використовувати у своєму складальному виробництві деталі, що виробляються в провінціях Фуцзян і Гуандун, а також на Тайвані.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас