Україна хоче запозичити земельний досвід у Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна хоче запозичити земельний досвід у Китаю

Аграрний ринок
861
В рамках налагодження дружніх відносин між Україною та провінцією Хенань відбувся візит делегації Китайської Народної Республіки в Україну, робочі зустрічі та переговори з керівництвом Держземагентства України.
"Співпраця українських та китайських фахівців у земельній сфері може стати плідною та ефективною. І ми для цього докладемо значних зусиль", - відзначив керівник земельного відомства Сергій Тимченко, підсумовуючи переговори.
Зокрема, під час робочих зустрічей українська сторона підкреслювала, що вітчизняний агропромисловий комплекс зацікавлений в інвестиціях, припливі капіталу і передових технологій обробки землі, забезпечення охорони та збереження родючості ґрунтів.
Враховуючи ті масштабні завдання, які стоять перед органами земельних ресурсів України, досвід китайських колег українцям стане в нагоді.
Під час зустрічі Сергія Тимченка з представниками однієї з передових провінцій КНР також йшлося про розвиток земельних відносин, проведення земельної реформи та пошуки шляхів поліпшення наповнення держбюджету.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас