Азаров: Олімпійські медалі у України відбирали через опозицію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Олімпійські медалі у України відбирали через опозицію

2080
Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що критика, яка висловлюється опозицією за межами України, негативно позначається на іміджі країни в цілому. Про це він сказав на церемонії вшанування українських олімпійців.
На думку прем'єра, стосовно деяких українських спортсменів суддівство на Олімпіаді було необ'єктивним. "Звичайно, та кампанія, яку наші так звані опозиціонери розгорнули в дискредитації країни, коли всякі там Немирі їздили по країні і розповідали, яка Україна погана, звичайно, це теж не принесло нам плюса", - сказав Азаров.
На його думку, критика повинна звучати всередині країни. "Я ось розумію, можна сперечатися з владою ось тут і доводити, що ми не праві і так далі, але поливати брудом країну за кордоном, на мій погляд, негідно для політика, це негідно для громадянина, негідно для патріота", - додав Азаров.
Він упевнений, що необхідно активізувати роботу в міжнародних спортивних організаціях, щоб донести до них активну позицію України.
Як повідомляло агентство, українські спортсмени завоювали 6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових медалей на Олімпіаді-2012. 9 серпня Азаров заявив, що через несправедливе суддівство стосовно українських спортсменів на Олімпіаді-2012 Україна втратила на той момент 6 медалей.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас