Азаров пригрозив Росії економічними санкціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров пригрозив Росії економічними санкціями

1216
Введення Російською Федерацією 30% утилізаційного збору на автомобілі не буде сприяти розвитку українсько-російських відносин, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
Як повідомляється на сайті Кабінету міністрів, в четвер під час відвідин Сорочинського ярмарку голова Уряду підкреслив, що шляхом переговорів будуть знайдені механізми, які дозволять вирішити це питання для вітчизняних автовиробників, зокрема КрАЗа.
За словами Азарова, він вже порушив це питання перед своїм російським колегою Дмитром Медведєвим. "Наші з вами відносини ніколи не будувалися на таких принципах. Тому не змушуйте нас вводити санкції у відповідь - це ні до чого доброго не приведе", - підкреслив український прем'єр.
При цьому він зазначив, що введення 30% збору на автомобілі призведе до значного скорочення поставок українських автомобілів до Росії і навпаки.
Азаров також повідомив, що голова російського уряду пообіцяв доручити Мінекономіки РФ вивчити це питання, зокрема щодо українських автовиробників. Українське Мінекономрозвитку, сказав прем'єр-міністр, у свою чергу теж розгляне це питання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас