Азаров обіцяє, що черги в дитсадки зникнуть в наступному році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров обіцяє, що черги в дитсадки зникнуть в наступному році

491
На засіданні Кабінету міністрів його глава Микола Азаров запевнив, що черги в дитячі садки зникнуть вже в 2013 році.
"До початку навчального року заробили понад 100 дитячих садів, і майже на 200 тисяч більше дітей зможуть піти в дошкільні навчальні заклади, але проблема черг у дитсадки досі існує", - сказав прем'єр.
"Я знаю ситуацію в регіонах, знаю плани і твердо можу сказати: наступного року черг не буде. Навіть з урахуванням того, що в шести регіонах України народжуваність перевищила смертність і, слава богу, ця тенденція продовжується", - додав Азаров, пише Українська правда.
Разом з тим прем'єр зазначив, що за два тижні до навчального року ще не всі навчальні заклади готові до 1 вересня. "Сьогодні ми заслухаємо представників деяких регіонів, де підготовка, м'яко кажучи, незадовільна. Уряд сьогодні дасть оцінку, як відремонтовані і оснащені дитсадки, школи і вузи, як забезпечено тепло і водопостачання, чи всі школи отримали підручники, чи всі укомплектовані вчителями", - підкреслив глава уряду.
Він додав, що до 1 вересня в Україні здадуть в експлуатацію 40 шкіл на 14,5 тисячі учнівських місць та всі школи забезпечать шкільними автобусами. "До першого вересня у всіх школах повинні бути 1000 нових шкільних автобусів", - підсумував Азаров.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас